Tuesday, June 17, 2014

Shenjtërimi i Kishës “Ngjallja e Krishtit”

Nesër bëhet Shenjtërimi i Kishës “Ngjallja e Krishtit” ngjitur Ministrisë së Mbrojtjes dhe për këtë mision të vështirë është kërkuar ndihma hyjnore e Patriarkut të Jerusalemit, Theofilit; i Serbisë, Irineu; i Rumanisë, Danieli; Kryepiskopit i Qipros, Krisostomi; i Athinës, Jeronimi; i Varshavës, Sava, si Kryepiskopit të Tiranës, Janullatos si dhe përfaqësuesit e Patriarkëve, të Aleksandrisë, të Antiokisë, të Moskës, të Bullgarisë dhe të Gjeorgjisë që me cilësitë e tyre magjike si dhe ndikimin që kanë direkt tek Perëndia, kjo punë të kryhet me sukses.

Kisha bën gjithashtu me dije se lutjet që janë bërë deri sot nuk janë marrë në konsideratë, pasi mungonte lidhja direkte me Perëndinë.

As ai Uji i Shenjtë që pitë para ca kohësh me gjasa nuk ka patur efekt, megjithatë, s'ka asgjë për t'u shqetësuar. Lutjet që keni dërguar janë ruajtur në draft dhe nga nesër do të jepet komanda "Forward to All" për ti dërguar në destinacion si dhe Uji i Shenjtë do të vërshojë për të tërë.

Dëshmitarë okularë të kësaj vepre të mbinatyrshme do të jenë Presidenti i Republikës, Bujar Nishani; Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta; Kryeministri, Edi Rama dhe kryetari i opozitës, njëkohësisht dhe Kryetar i Bashkisë së Tiranës, Lulzim Basha.

Urojmë që Perëndia të qëllojë në shenjë kësaj rradhe me komandën "All in One"!

Shkroi: Stop Injorancës !

No comments: