Monday, February 10, 2014

Kukulla me organe gjenitale

Mbase është normale dhe do ta kuptoja që kukullave të fëmijëve s'kemi pse t'ia fshehim pjesët intime, por të bësh një kukull mashkull me buzë të lyera dhe që këndon "I am Barbie Girl", këtë se kuptova dot...

Urojmë që kjo të shërbejë që së paku shteti i Hollandës të rishikojë vendimin e saj për të pranuar në gjirin Europian, shtetin shqiptar.

Shkroi: Stop Injorancës

No comments: