Monday, February 10, 2014

Për Perëndinë? Edhe bar do hamë ...


Një Predikues i krishterë në Afrikën e Jugut i bëri besimtarët që të ulen e të hanë bar, pasi u tha se kështu do të jenë më pranë Zotit.

Pas udhëzimeve të Pastorit Lesego Daniel, dhjetra besimtarë u ulën për të ngrënë bar në veri të Pretorias. Edhe pse metodat e tij kontraverse janë kritikuar shpesh, mijëra besimtarë thonë se ai i ka shpëtuar. Pastori thotë se njerëzit mund të hanë gjithçka dhe të mbijetojnë.
Një studente e juridikut, e cila kishte një vit që vuante nga dhimbjet në fyt, tha se u shërua pasi hëngri bar. Megjithatë, shumë nga besimtarët vrapuan për në banjë për të vjellë pasi konsumuan barin.

No comments: