Monday, February 10, 2014

"Mos i detyroni fëmijët të puthin gjyshërit e tyre"

"Mos i detyroni fëmijët të puthin gjyshërit e tyre"
Kjo u bën dëm...

Fëmijët duhet të mësojnë rëndësinë e konsensusit dhe faktin që trupi i tyre është i tyre.

Duke i detyruar fëmijët të puthin të tjerët, ju i bëni më lehtësisht të prekur nga abuzimi, në të ardhmen.

(Lucy Emmerson)
Forumi për Edukimin Seksual, Britania e Madhe

No comments: