Monday, February 10, 2014

"Nëse s'keni një buzëqeshje, merrni timen"


"Nëse s'keni një buzëqeshje, merrni timen"

Jashtë atyre studiove televizive ku bëhet moral, jashtë institucioneve ku thuren pafund politika, jashtë shoqatave që lypin donacione që s'dihet nga shkojnë, jashtë indiferencës së ftohtë qytetare, 4 djem të rinj, të zbritur atje në terren mes trotuarësh dhimbjeje, semaforësh lypjeje e rrugësh pa dritë, duke shpërndarë dhurata për njerëz që zbardhin mëngjeset e ngrysin mbrëmjet pa shpresë e të harruar.
Një rreze dritë në mes të këtij tuneli...

Një video vërtetë prekëse që meriton të shpërndahet si mesazh tek të gjithë!
Shkroi: Stop Injorancës
http://youtu.be/eDzVPT_hs34
Atributet shkojnë për: "Ledio Shyti, Ledion Tice, Denis Hoxha dhe Emirald Cicolli"

No comments: