Monday, February 10, 2014

Mene mene xhuxhumene

"Mene mene xhuxhumene
karafil mustafil
xhomodan kokodan
merre une tine pish"


E tillë është një lojë që kemi luajtur fëmijë duke nxjerrë 10 gishtat e duarve dhe në fund të recitimit njëri prej gishtave eleminohet dhe fiton ai që reziston dhe mbetet deri në fund.Një ditë në tavolinë me disa miq, të tre treguam versione të ndryshme të fjalëve të kësaj loje që nuk i dihet as origjina dhe as autori.

Cili është versioni juaj?

Shkroi: Stop Injorancës

No comments: