Tuesday, August 14, 2012

Realitete Paralele!Shqipëri
Djali që shihni në foton e mësipërme është Armando Kasaj, ish shefi i IT në Kryeministri, i akuzuar nga Prokuroria shqiptare se kishte fshirë pamjet filmike që kishin rregjistruar 4 vrasjet e 21 janarit.

Gjykata e le të lirë dhe e shpall të pafajshëm dhe ai pritet të nisë madje edhe proçedurat për të fituar dëmshpërblimin.

SHBA
Gruaja që shikoni në foton e mëposhtëme është një nënë 45-vjeçare nga Pensilvania, e cila kishte ndërhyrë në sistemin kompjuterik të shkollës së fëmijëve të saj, për të përmirësuar notat e tyre.

Sipas ligjeve amerikane, ajo jo vetëm që rrezikon 42 vite burg, por gjithashtu do të gjobitet edhe me një shumë prej 90 mijë dollarësh.

Shkroi: Stop Injorancës

No comments: