Tuesday, August 14, 2012

Skanderborg në Danimarkë, pa identitet.

Skanderborg, quhet një komunë e banuar prej 20 mijë qytetarësh në Danimarkë.
http://it.wikipedia.org/wiki/Skanderborg

Danezët dhe familjet e madhe që ruajnë mbiemrin Skanderborg pas shumë e shumë hulumtimesh të gjithanshme, janë dorëzuar për të gjetur origjinën e këtij emri si dhe vetë origjinën e tyre, e cila daton që prej shek. të XVII-të.
http://www.ancientfaces.com/research/surname/Skanderborg/skanderborg-family-history-and-family-tree#nationality-and-ethnicity-of-people-named-

Ata pranojnë se ky emër mund të ketë ndryshuar dhe prandaj zbërthimin e tij etimologjik e gjejnë thuajse të pamundur.

Kush i ndihmon danezët?!
Stop Injorancës

No comments: