Tuesday, September 4, 2012

“18 Again”, produkti që rikthen vajzërinë!INDI - Kremi i quajtur “18 Again” (sërish 18-vjeçare) rikthen edhe njëherë "vajzërinë' duke ngushtuar dhe rinuar muret e vaginës.

Në faqen zyrtare të këtij produkti thuhet se një pako me krem kushton 49 dollarë.
Mirëpo theksohet se për të arritur efektin e dëshiruar, këshillohet përdorimi i 3 pakove, që kushtojnë 147 dollarë.

Për të interesuarit, kjo është adresa ku mund të porosisni produktin "magjik" http://18again.com/index.php

No comments: