Wednesday, March 5, 2014

Esida në Big Brother 7 deklaron homoseksualitetin e saj

Pas Klodit të Big Brotherit, i cili pranoi publikisht orinetimin e tij homoseksual, kësaj rradhe është një vajzë e cila pranon se është lesbike. http://youtu.be/e-FR3a3m-GA
Madje ajo është e gatshme të japë edhe prova për këdo që dyshon mbi homoseksualitetin e saj.

Esida është nga qyteza e Cërrikut, diku midis Elbasanit dhe Kavajës. Në Cërrik priten të shpërthejnë protesta të dhunshme për të mbajtur lart moralin e pastër të qytetit!

Shkroi: Stop Injorancës !

No comments: