Friday, March 28, 2014

Paso Nderin

Më kapi syri një makinë, e cila kishte disa minuta që priste t'ia hapte rrugën ndokush, saqë edhe pse isha me vonesë, i dhashë përparësi të futej në rrugën kryesore. 

Pak metra më tutje, më kapi syri se e njëjta makinë, i hapi rrugën një motorçiklete "Alla albaneze" nga këto me kosh përpara dhe fill pas kësaj, motoçikleta i hapi rrugën një tjetër automjeti.
Funksionoi "Paso Nderin" fillova të mendoj me vete. Idenë ma përfocoi akoma edhe më shumë kur automjeti në fjalë ia hapi rrugën një gruaje me karrocë tek vijat e bardha dhe kjo e fundit iu hapi rrugën një tjetër automjeti që xhiroi gomat.
Afrohem tek gruaja i entuziasmuar dhe hap xhamin për ti thënë me shaka "Funksionoi, Paso Nderin funksionoi vërtetë", por në buzët e saj lexova: "Idioti, hapi rrugë idiotit".

Shkroi: Stop Injorancës !

No comments: