Thursday, October 18, 2012

Kuq e Zi???

Ata shqiptarë që kur dëgjojnë të flitet rreth ngjyrave "Kuq e Zi" nuk iu vjen në mendje gjë tjetër veç fanellës së Milanit, të rishikojnë bindjet e tyre të thekura.

Tifozë të Milanit kanë hedhur parrula ironizuese dhe tallëse kundra tifozerisë së Interit duke përdorur si mish për top tifozët shqiptarë të ekipit të tyre që valëvisin flamurin shqiptar gjatë ndeshjeve të Interit.

“Vetëm me fotoshop mund të largoni flamurin shqiptar nga mesi juaj” si dhe “Gjithmonë mbani dorën lartë (fashistë), ndërsa në çdo ndeshje lejoni banderola shqiptarësh”, “Ju dominon Tirana” kanë qenë disa nga parrullat e tyre.

Diskriminimi ndaj shqiptarëve, në Itali po merr përmasa të painjorueshme.

Shkroi: Stop Injorancës !

No comments: