Thursday, October 18, 2012

Qytetar Nderi (?)

Berisha merr titullin "Qytetar Nderi" në disa qytete të Kosovës dhe iu premton atyre Bashkimin Kombëtar të shqiptarëve, në BE.

Ky njeri që nuk ka lënë akt "patriotik" pa realizuar në të dyja krahët e kufirit, zotohet se shqiptarët do të jenë bashkë në Bashkimin Europian, atje ku sigurisht do jemi bashkë edhe me grekët, serbët, etj, etj.


Vlen të risjellim në kujtesë vetëm disa prej veprave "atdhetare" të Kreyministrit Berisha:

a.) Eleminimi i biznesmenit Remzi Hoxha.
b.) Thyerja e Embargos së naftës ndaj makinës vrasëse serbe.
c.) Realizimi i Census Albania 2011 sipas porosive të Athinës
d.) Dhurimi i ujërave detarë shtetit grek.
e.) Ngritja e varrezave greke
f.) Heshtja ndaj çështjes çame
g.) Heshtja ndaj përdhosjes së të drejtave të shqiptarëve në Maqedoni
h.) Futja në Këshillin e Sigurisë të sekserit Damir Fazlliç.
i.) Bllokimi i Linjës së Interkonjeksionit.
j.) Ngritja në piedestal e figurave negative të historisë shqiptare dhe përbaltja e figurave kombëtare.
l.) Importi i plehrave nga Italia

etj, etj, etj që mund ti rikujtoni ju...

P.s Foto e shkëputur nga parrula e Tifozave Kuq e Zi në ndeshjen e djeshme të Kombëtares Shqiptare të Futbollit.
(E vetmja që ia ka arritur të bashkojë shqiptarët)

Shkroi: Stop Injorancës

No comments: