Thursday, October 3, 2013

Evolucioni i fjalës Faleminderit

Faleminderit - i them dhe nisem të shkoj, kur nga pas më vjen një zë kumbues: "Ç'lesh faleminderit thua, po hidh paret këtu"!

No comments: