Thursday, October 31, 2013

Në Angli edhe fshatarët janë qytetarë

Në Burton, një provincë e vogël e Britanisë së madhe, një hajdut ka grabitur një të moshuar 80-vjeçare që banonte vetëm, madje duke e goditur atë.
Banorët e fshatit, duke dëgjuar zhurmën, kanë lajmëruar njëri-tjetrin për ngjarjen dhe duke e rrethuar zonën, kanë mundur ta kapin dhe ta dorëzojnë vetë në Komisariatin e Policisë hajdutin 42 vjeçar.

Kjo temë ishte për të shkarkuar vrerin gojë-helmatisurit, sepse ngjarja realisht ka ndodhur në Kaçinar të Mirditës.
Shkroi: Stop Injorancës !


No comments: