Monday, December 17, 2012

Barsaleta e 100-vjetorit të Pavarësisë

Në një dasëm në Fier ngrihet i zoti i shtëpisë dhe flet në mikrofon:
- Kush është nga Tirana?
Ngrihen 16 veta në këmbë.
- Dilni jashtë,- u thotë.
- E pse të dalim jashtë? - pyesin ata të habitur.
- Se tani është momenti i tortës!
( NgaDonjet Sinani)

No comments: