Monday, December 17, 2012

Zoti urren homoseksualët


Eshtë interesante se si Kisha, Jezusi, Bibla dhe besimtarët e krishterë dalin në protesta kundra homoseksualëve dhe martesave mes tyre duke i quajtur imorale, në të njëjtën kohë kur sipas biblës tradicionale:


a.) Lejohet martesa e një gruaje me djalin e saj
Gjeneza 4.1 Adami dhe Eva kishin dy bij, Kainin dhe Abelin. Fëmijët e tjerë erdhën pasi Eva Joshi Kainin, pra djalin e saj.

b.) Lejohet martesa e një burri me vajzën e tij si dhe me vajzën e vajzës së tij.
Gjeneza 16.3 Abrahami u martua me Sarën ,motrën e tij dhe gjithashtu u martua edhe me çupën e tyre.

c.) Lejohet të martohesh me femrën që do përdhunosh.
Ligji i përtëritjes 22:28 – 29 Kur një burrë përdhunon një virgjëreshë të pamartuar, dënimi për të është martesa mes tyre.

https://www.circleofmoms.com/debating-mums/debate-statement-of-fact-bible-based-mariage-661211#_

Përgatiti: Stop Injorancës !

No comments: