Monday, December 17, 2012

SKANDALI/ Shqipëria çon një fëmijë me dekolte për të kënduar në EurovisionShqipëria ka shkaktuar një skandal në Eurovizionin për fëmijë. Ajo ka dërguar si përfaqësuese Izidora Gjetan, e cila ka dalë në skenë me dekolte. Organizatorët e kanë cilësuar këtë veshje si mjaft provokuese për një fëmijë dhe kanë kërkuar që ajo të ndryshojë veshje, në mënyrë që ta lejojnë të këndojë.


“Ne kemi etikë në r
regullat e punëve tona. Ne punojmë me fëmijë të moshave 10 deri në 15 vjet. Këtu jemi për të bërë shou, i cili është i përshtatshëm për fëmijët që marrin pjesë. Veshja e shqiptares ishte shumë provokative për moshën dhe nuk ishte aspak e përshtatshme për fëmijë, prandaj dhe kërkuam nga ajo të ndryshoj veshje”, thanë organizatorët për këtë ngjarje skandaloze të lejuara nga drejtuesit e RTSH-së, të cilët kanë edhe të drejtën e dërgimit të këngëtarëve në Eurovizion.

Jo vetëm veshja, por edhe performance e vajzës ka lënë për të dëshiruar, duke qenë se ka përfunduar nga fundi.

No comments: