Monday, December 17, 2012

Trupeshku dhe famaNuk është problem kur një trupeshk hap një faqe në Facebook dhe kalon kohën me të dhe budallëqet e tij. Problem fillon kur mijëra trupeshq të tjerë e ndjekin nga pas.

Rastësisht nga profili i një shokut tim has këtë faqe dhe ç'të shoh...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=376857989075054&set=a.343597099067810.80029.262315920529262&type=1&relevant_count=1By+myself+but+not+alone...
Këtu trajtoh
eshin të gjitha fotografitë e gjetura në internet, të foshnjave të lindura me probleme, ose të modifikuara në Photoshop dhe ishin vënë në rradhë mbi 7000 shqiptarë që luteshin për secilin rast, që Zoti t'ua zgjidhte rastet e trajtuara.

Nëse Zoti monitoron Facebook-un, është e sigurt që pjesën më të madhe të kohës e kalon tek kjo faqe duke numëruar "Pëlqimet" dhe lutjet e anëtarëve nëpër komente.

S'na mbetet gjë tjetër veçse të urojmë që lutjet e tyre të plotësohen dhe misioni i tyre human të përmbushet. Shkroi: Stop Injorancës !

No comments: