Monday, December 17, 2012

Dashuria nuk njeh moshë!

Fejesa e 27 vjeçares Françeska Paskali me 76 vjeçarin Silvio Berluskoni është një tjetër dëshmi e gjallë se zemra s'plaket kurrë.

I dua femrat ashtu si uiskin tim, 17-vjeçare dhe përzier me koka - thuhet të ketë thënë vetë Berluskoni.


Shikoni tek e përditshmja britanike Telegraf, të rradhitura fotot e 28 femrave më të njohura që kanë trokitur në zemrën e Berluskonit. (S.I)
http://www.telegraph.co.uk/news/picturegalleries/worldnews/8286270/Silvio-Berlusconis-women.html

No comments: