Thursday, November 15, 2012

Çfarë ka bërë ky engjëll për të merituar këtë vdekje?

Një vogëlushe vetëm pesë vjeç vdiq në spital pasi babai i saj e kishte rrahur me kamxhik dhe metal të nxehtë.

Ngjarja e rëndë ndodhi në kryeqytetin e Arabisë Saudite.
Vogëlushja Lamaa
vdiq pas muajsh vuajtje. Ajo kishte krahë e kafkë të thyer si dhe nxirje në kokë.

Al Arabiya raporton se fëmija ishte torturuar nga babai dhe njerka e saj.
Raportohet se babai i saj ishte një studiues fetar, që predikonte për fenë në kanalet televizive satelitore.
Nëna e vogëlushes tha se fëmija është abuzuar prej tetë muajsh. Ajo bëri apel publik që ish- burri i saj dhe gruaja e tij e re të ekzekutohen për këtë që ka bërë.

Disa media thonë se babai i vajzës kishte qenë dikur i varur nga droga. Më pas nisi të predikonte.

Burimi:
http://www.youtube.com/watch?v=rNlxdNFn7fU&feature=youtu.be

No comments: