Thursday, November 15, 2012

Rita Ora dhe mamaja e saj

Mamaja: Rita, për zotin, pse nuk mban reçipeta?

Rita: Për Zotin o ma, nuk e kuptoj pse pikërisht atë ditë që nuk kam vënë reçipeta, më del gjoksi jashtë.

Shkroi: Stop Injorancës !

No comments: