Thursday, November 15, 2012

Holanda, Statusi i vendit Kandidat dhe Lazarati

Këshilli i Ministrave del me një deklaratë për shtyp, për të reaguar ndaj kundërshtimit që pritet të japë shteti i Holandës, për dhënien e Statusit të Vendit Kandidat Shqipërisë, këtë dhjetor.

"Nuk është aspak e vërtetë se Holandën e kuqe po e shqetëson kriminaliteti në rritje, korrupsioni i lartë, apo mungesa e sundimit të ligjit në Shqipëri. Këto janë thjeshtë shpifje të pafytyra, të nxitura prej qarqeve rozë.

E vërteta lakuriqe është se Holanda është ndjerë e xhelozuar deri në çmenduri të pamatë, nisur prej një fshati, të quajtur LAZARAT!

Shkroi: Stop Injorancës

No comments: