Friday, November 30, 2012

Palestinë - Izrael


Thuhet se për çështje orësh do të nisë mësymja ushtarake izraelite me anë të këmbësorisë në Rripin e Gazës. Që i vogël duke i dëgjuar shkarazi lajmet, kështu e mbaj mend këtë rajon. Po luftë, po viktima, po terror.
Vetëm këto 2 ditë flitet për 38 palestinezë të vrarë dhe 3 izraelitë.


Si është e mundur vallë që 2 vendet më besimtare në botë, ku përkatësisht Bibla e Kurani janë gurë themeli, ka gjithmonë luftë?

Pse vallë nuk kanë mundur këta libra të shenjtë të vendosin paqen, tolerancën dhe vëllazërinë mes njerëzve? Stop Injorancës !

No comments: