Wednesday, November 7, 2012

Me mariuanë ti bën mrekullira, me mariuanë ti je Mbret, je Perëndi!

Sipas një studimi amerikan të publikuar tek "Guardian" Jezusi i bënte spektakël hashashit, bashkë me të gjithë dishepujt e tij, (nga janari dhe deri tek dhjetori).

Sipas studimit vaji që përdorte Jezu Krishti dhe dishepujt e tij përmbante një përbërës të quajtur 'kaneh-bosem' që prej atëherë konsiderohet si ekstrakt kanabisi.

Sipas një artikulli nga Chris Bennett në revistën High Times, temjani i përdorur nga Krishti për ceremonitë përmbante një ekstrakt kanabisi.

Nën efektin e hashashit ata bënim mrekullira dhe shërime të pabesueshme.
Me shumë gjasa edhe ecja mbi ujë ka qenë produkt i kanabisit. (Shënim imi)

"Sot persekutimi i atyre që përdorin kanabis konsiderohet antikrishter",- përmbyll Bennett.

Burimi i informacionit: http://www.guardian.co.uk/world/2003/jan/06/science.religion


BBC http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/2633187.stm
Përshtati: Stop Injorancës !

No comments: