Thursday, January 10, 2013

Forma e gjoksit të femrës zbulon se me çfarë femre keni të bëni


I doni më shumë të ëmbla si dardhë, në formë limoni, të portokallit, ananas apo të qershisë magjepsëse?

Me ndihmën e parashikimit të formave të gjoksit, që më parë mund të dini se çfarë dashnoreje mund të jetë femra që qëndron afër jush. Vetëm mos bini të sy duke parë direkt gjoksin.

Sipas studimeve të psikologëve amerikanë, femrat me gjinj të mëdhenj dhe të rrumbullakëta, janë të prira për aventura dhe zbavitje, por nuk janë aq të hapura kur është në pyetje seksi.

Femrat, gjnjtë e të cilave kanë formën e limonit, parapëlqejnë flirtet, janë spontane dhe vetëkritike. Femrat me gjinj në formë ananasi janë tepër inteligjente, me potencial të madh për avancim në karrierë, por edhe shumë romantike. Femrat me gjinj në formë të dardhës janë më seksi nga të gjitha. Ato janë argëtuese, spontane dhe nuk mund ta paramendojnë jetën e tyre pa seks të përditshëm. Interesant këtu është edhe fakti, se këto femra janë edhe tepër religjioze.

Kush ka gjinj në formë portokalli nuk “shpërthen” në shtrat. Femra e tillë, ka vetëbesim dhe i di qëllimet e veta, mirëpo seksi pak i intereson. Më shumë është e interesuar për bisedime dhe për partneritet.

Femrat me gjoks të vogel të rikujtojnë qershitë, janë argëtuese dhe shumë emocionale. Janë partnere të përsosura si për jetën e përditshme dhe për rutinën jetësore, po ashtu edhe për relaksim të joshës dhe të paparashikuar. Frymën e tyre aventuriere e aplikojnë edhe kur bëjnë dashuri.

(d.b/BalkanWeb)

No comments: