Thursday, January 10, 2013

Mendimi dhe veprimi

Eshtë e tmerrshme kur çdo nismë mbetet tek fjalët, por më tragjikja vjen kur as fjalë nuk gjen dot më.

Stop Injorancës !

No comments: