Thursday, January 10, 2013

Fundi i Botës? 80 milion lekë për të shpëuar "prapanicën" tuaj.


Vetëm me 8 milionë lekë (të reja) mund të blini një apartament luksoz brenda një bunkeri cilindrik, për të mbijetuar gjatë apokalipsit të 21 dhjetorit 2012.


Kanë filluar shitjet e apartamenteve luksoze nëntokësore por nxitoni sepse oferta është e limituar dhe vlen deri të premten në datë 20 dhjetor të 2012-tës.

Ndërtuesi i tyre Ron Hubard nga Kalifornia shprehet se shitjet e bunkerëve nga 1 në muaj, kanë shkuar në 1 në ditë.

Doni ti mbijetoni fundit të botës, ose të vdisni në mënyrë qesharake brenda një bunkeri? Mos humbisni kohë.

Ndiqni këtu pamje të ndryshme nga ambjentet e brendshme të këtyre bunkerëve:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2249502/Mayan-Doomsday-prophecy-4-days-theres-rush-bomb-proof-survival-bunkers.html

Shkroi: Stop Injorancës !

No comments: