Thursday, January 10, 2013

Fundi i botës !

Për arsye të një defekti teknik të paparashikuar, shtyhet për një kohë tjetër të pacaktuar fundi i botës.
Ju kërkojmë ndjesë për për keqfunksionimin dhe ju premtojmë që në të ardhmen do të jemi më korrektë. Stop Injorancës !

No comments: