Thursday, April 18, 2013

Efektivat e Policisë Shqiptare


Efektivat e Policisë Shqiptare, do mund ti ndanim në dy kategori:

a.) Hallexhinj që punojnë për bukën e gojës.
b.) Vagabondë që punojnë për të përligjur harbutërinë e tyre.


Në rreth të kuq Zv/Drejtorit për Sigurinë Publike të Drejtorisë së Policisë së Qarkut Tiranë, Erzen Breçani, i cili është pezulluar nga detyra për dhunën e ushtruar ndaj gazetarit të Top Channel-it ndërsa ky i fundit ishte gjatë kryerjes së detyrës së tij, për informimin e publikut.

Sot nga ora 12:00 në krah të Kryeministrisë në përgjigje të këtij rasti të pastër të abuzimit me detyrën dhe pushtetin, gazetarë, operatorë dhe punonjës të medias kanë lajmëruar organizimin e një proteste ku ftohen të marrin pjesë të gjithë qytetarët e ndershëm që presin nga Policia të ndalojë dhunën e të ruajë rendin dhe jo të dhunojë qytetarët si një bandë që paguhet me taksat e qytetarëve.

Shkroi: Stop Injorancës !

No comments: