Thursday, April 18, 2013

Keqkuptimi


Sekreti numër 1 i suksesit:

"Kur je vetëm sillu sikur je në mes të të tjerëve dhe kur je në mes të të tjerëve sillu sikur të jesh vetëm".

- Ah, e kuptova. Kur je në mes të të tjerëve fute gishtin në hundë ashtu siç e fut kur je vetëm dhe kur je vetëm, futja pordhës për qejf, siç ia fut kur je mes të tjerëve. (S.I)

No comments: