Thursday, April 18, 2013

Profeti Muhamed krenaria e njerëzimit?

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Fondacionin Arsimor dhe Kulturor “SEMA”, organizojnë për të tetin vit radhazi, programin festiv “Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerëzimit”.

Doja të ftoja të gjithë besimtarët muslimanë të faqes tonë të na tregojnë cilësitë e Profetit Muhamed dhe arsyet pse ai sipas tyre është "Krenaria e Njerëzimit". (S.I)

No comments: