Wednesday, May 8, 2013

Faqja Stop Injorancës në Facebook arrin sërish 10 mijë anëtarë


Jo keq, ëëë?
Edhe pak dhe faqja arrin 10 mijë anëtarë, po aq sa kishte në tetor të 2009, para 4 vitesh.

Nga statistikat e muajit Prill të 2013, në faqe janë hedhur 1400 statuse ku janë kryer 13 mijë komente dhe janë dhënë 22 mijë pëlqime. Numri i anëtarëve aktivë ka qenë 3400 dhe faqja e shkrimet e saj janë lexuar nga 75 mijë njerëz duke llogaritur këtu dhe anëtarët e parregjistruar në faqe. Faqja Stop Injorancës është faqja e 450 në rradhën e faqeve shqiptare sipas numrit të anëtarëve dhe faqja e 83 në botë në kategorinë "Organizata", sipas aktivizimit në të.
Vazhdon që në faqe të dominojë gjinia femërore me 52%. Mesatarisht në faqe çdo ditë rregjistrohen 20 anëtarë të rinj. Pjesa më e madhe e anëtarëve shkruajnë nga Shqipëria e përkatësisht nga Tirana (4318 anëtarë) dhe mosha mesatare e anëtarëve është 18-34 vjeç.

Eshtë rasti të falenderojmë të gjithë anëtarët e faqes, e sigurisht në mënyrë të veçantë pjesën aktive të saj, e cila e bën këtë ambjent gjithmonë një vatër që mban ngrohtë në dimër, e freskët në verë. 


Ndoshta jo gjithçka ka shkuar aq mirë sa do duhej, ndoshta administrimi i faqes mund të kishte qenë edhe më i mirë, por ju siguroj që në këtë rrjet social, faqja jonë luan një rol të veçantë dhe rrallë mund të gjesh një të dytë.
E ndoshta gjithashtu misioni për të luftuar paditurinë është një luftë e gjatë, pa fund e që padyshim do zgjasë sa të jemi gjallë, por nëse në këtë mision kaq fisnik shpeshherë jemi lëkundur, kjo faqe ka arritur njëkohësisht të krijojë shokë edhe pse i ndajnë kontinente. Bashkë me konfliktet e situatat e larmishme ka krijuar shoqëri, partnerë e që shumë prej tyre e kanë konkretizuar njohjen e tyre edhe me fejesa e martesa. Ky sigurisht nuk ka qenë një qëllim i faqes tonë, po ku më mirë se pas debatesh, replikash, shkëmbime idesh, eksperiencash e të qeshurash mund të njihen njerëzit sot?!

Duke ju uruar gjithë të mirat ju do zemra ju falenderoj edhe një herë për kohën, energjinë dhe pozitivitetin tuaj!

Në foto, pamja e faqes në tetor 2009, ditën kur sapo kishte kaluar 10 mijë anëtarë!

Shkroi: Stafi i Stop Injorancës !

No comments: