Wednesday, May 8, 2013

Shkuesia? Tashmë me pagesëA e dinit që në Tiranë, por jo veç, kanë nisur aktivitetin disa biznese interesante, siç janë Agjensitë Martesore?

Martesat me shkuesi kanë qenë një traditë e h
ershme e popullit shqiptar, por duke qenë se sot jemi në kapitalizëm, përse të mos fitojmë edhe para përmes shkuesive tona të suksesshme?

Kupid dhe Mblesëri.com janë dy Agjenci Martesore të cilat kundrejt një pagese të caktuar ju ofrojnë njeriut tuaj të ëndrrave.

Stop Injorancës !


No comments: