Sunday, May 19, 2013

Mos flisni për raportet tuaja intime

Ndoshta është veç rastësi, por ja që janë pikërisht ato lidhjet që nisin pa pikësynime, të cilat përfundojnë me kurorë.

Rregulli numër një është të mos flisni asnjëherë me shokët e shoqet për raportet tuaja intime, qofshin këto edhe blice 24 orëshe.

Më kujtohet sesi një i njohuri im para shumë vitesh filloi të ngacmojë një vajzë që punonte kamariere tek lokali që frekuentonim më shpesh.
Nuk kaluan dy ditë dhe na thotë se sa kollaj e çoi në shtrat. Pastaj po na tregonte sesi kjo rënkonte e ç'thoshte gjatë ekstazës. Fliste me përçmim rreth parametrave intimë të saj. Si ajo e kishte puthur direkt këtu apo atje poshtë, apo se në ç'vende absurde e kishin bërë.

Pa kaluar 2 muaj u fejuan...
Shkroi: Stop Injorancës !

No comments: