Wednesday, May 8, 2013

Humor seksual

Statuset e komentet e mëposhtëme janë shkëputur nga faqja seksologu.com e doktorit të nderuar Adem Harxhit, i cili duhet përshëndetur dhe inkurajuar për punën e tij të mrekullueshme rreth edukimit seuksual të shqiptarëve, duke qenë mjeku i parë që theu tabutë me emisionet tek Gjeli Vizion, Linja e Kuqe tek 24 NEWS, me botime të herëpashershme dhe gjithçka, falas.
Padyshim që në punën e tij të lodhshme e të stërmundimshme duke iu përgjigjur një për një pyetjeve të qytetarëve do krijoheshin edhe shumë situata komike, të lindura shpesh nga padija. Disa prej tyre i kemi sjellë e bashkangjitur në një foto të vetme, duke ruajtur padyshim edhe anonimatin e postuesve.

Të bën përshtypje teksa lundron në faqen e doktorit të nderuar fakti se janë kryesisht femrat ato që ankohen rreth problematikës seksuale, qoftë edhe kur problemi është pikërisht i partnerëve të tyre. Gjithashtu vihet re se shqiptarët jashtë Shqipërisë londineze dallohen për një lirshmëri më të madhe për të diskutuar mbi seksualitetin.
Meshkujt, duke përjashtuar atë pjesë e cila ankohet vetëm për përmasat, mendjen e kanë tek tallja e gjyetia.

Shkroi: Stop Injorancës !

No comments: