Sunday, May 19, 2013

Në Census deklarohen 57% muslimanë! Shqiptarët!

Festojnë masivisht festën e Vitit të Ri, Shën Valentinin, Ditën e Verës, Festat e Mësuesit e Nënës, Festat Kombëtare të 28-29 nëntorit, ditëlindjet e tyre etj. 1 milionë pelegrinë shkojnë çdo vit në Kishën e Laçit apo në malin e Tomorrit. Konsumojnë masivisht alkool e veçanërisht rakinë.
Lëvrojnë artin e pikturës, skulpturës. Krijojnë muzikë dhe dëgjojnë plot pasion të gjitha rrymat e mundshme muzikore. Ndjekin rregullisht jetën e natës. Vishen me ekstravagancë dhe elegancë sa edhe në plazh ndodh ti shikosh të ecin mbi taka. Iu vënë fëmijëve emra nga e gjithë bota. E duan Amerikën më shumë se cilido vend tjetër. Flasin italisht e greqisht më mirë se çdo popull tjetër. Janë një shoqëri në hapje dhe që thyen çdo ditë tabutë e mentalitetin e vjetër.

Në Census deklarohen 57% muslimanë!
Shqiptarët!

Shkroi: Stop Injorancës !

No comments: