Sunday, May 19, 2013

Kush i jep makinës shpejt, nuk është i mirë në shtrat

Pikërisht kështu thotë një legjendë urbane e përhapur mes femrave, por nëse thelloheni mbi shprehjen, ajo do t'iu duket plot sens.
Njerëzit që nuk e shkarkojnë adrenalinën e tyre në shtrat, dashje padashje do ta shkarkojnë diku tjetër.
Kjo besoj duhet të jetë pikënisja për të luftuar shifrat e tmerrshme të aksidenteve rrugore nëpër rrugët tona!

Por megjithatë, nëse doni ti bëni përshtypje një femre, ec ni ngadalë, të qeshur, të sigurt dhe padyshim, ngadalë, ngadalë...

Shkroi: Stop Injorancës !

No comments: