Sunday, May 19, 2013

Rrudhat!

Herën e parë dhe të vetme kur kam diskutuar me një vajzë amerikane më tha diçka që më mbeti në mendje.

Shiko njerëzit - më tha. Atyre që i dalin rrudhat në dy cepat e buzëve janë të mrekullueshëm që e kalojnë jetën me buzëqeshje, ndërsa atyre që rrudhat iu dalin mes vetullave janë njerëz nevrikë që do bëje mirë ti mbaje larg.Foto ilustruese

Shkroi: Stop Injorancës !

No comments: