Friday, January 24, 2014

28-vjeçari invalid: Më përdhunoi një hoxhë në Lezhë


Një histori dramatike është rrëfyer sot paradite në emisionin ‘Me Zemër të Hapur” të moderuar nga Evis Ahmeti, në "News 24". Një 28-vjeçar invalid pretendon se një person që e quante veten hoxhë, ka abuzuar seksualisht me të.

Saimiri, i riu me banim në Tiranë, i paralizuar nga të dyja këmbët rrëfeu sesi para dy vitesh shoqëroi vajzën e tezes në Lezhë tek një Hoxhë, pasi vajza kishte probleme të rënda psikologjike. Me shpresën se hoxha do ti këndonte vajzës ndonjë Sure për të larguar syrin e keq që pretendohej se e kishte pushtuar, hoxha, emri i të cilit nuk bëhet publik, i ka dhënë garanci të riut se mund ta shërojë dhe atë.

I riu ka mbetur invalid në moshën 9-vjeçare pasi u rrëzua nga një pemë.

Pas rrëfimit të 28-vjeçarit, "News 24" vendosi kontakt telefonik me hoxhën në Lezhë. Në reagimin e tij mbi emisionin, hoxha mohoi çdo detaj të ngjarjes. Ai u përgjigj shkurt:
“E dëgjova historinë dhe ai që pretendon këtë të ndjekë rrugën ligjore. Unë nuk bëhem pjesë e këtyre gjërave dhe këtyre historive. Unë jam mysliman dhe i respektoj të gjithë, janë njësoj për mua, katolikë, ortodoksë, myslimanë”. Balkanweb

Hoxha nuk punon në xhaminë e Lezhës, por është një individ që njihet nga komuniteti lezhian, si Hoxhë e shërues.
Foto ilustruese - Balkanweb

No comments: