Friday, January 24, 2014

Ligji dhe qytetari

Mediat oshëtijnë se më në fund afro 20 deputetë, apo edhe ministri i Jashtëm Ditmir Bushati, zëvendëskryeministri Niko Peleshi, ish-drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Bajram Ibraj, gjyqtarja Fatmira Hajdari, automjetet e Gjykatës së Lartë, madje edhe Presidenti janë gjobitur nga Policia Rrugore për kundravajtje.

- Në stadin ku ndodhemi, padyshim që përbën një lajm shumë të mirë tentativa për ti trajtuar të gjithë qytetarët, të barabartë përpara ligjit.
- Në një fazë të dytë zhvillimi të shoqërisë tonë, do fillojmë që të kërkojmë që këto gjoba edhe të vilen prej policisë së shtetit, për të mos mbetur thjesht në letra,derisa të anullohen nga sistemi.
- Ndërsa në atë fazën ku do duhej të ishim, lajmi se e gjithë klika shtetërore ka shkelur me të dyja këmbët ligjin, do mjaftonte që këtu të niste brenda ditës një revolucion.

Ne qytetarët që marrim e paguajmë gjoba, ose jemi budallenj, ose duan të na bëjnë të tillë.
Shkroi: Stop Injorancës
Për kuriozitet, ja emrat e të gjobiturve bashkë me gjobat e tyre:

2,000. BEN KRISTAQ BLUSHI
1,000. DITMIR SULEJMAN BUSHATI
1,000. MONIKA RAMAZAN KRYEMADHI
3,000. NIKO ALEKS PELESHI
2,000. BLENDI PULLUMB KLOSI
1,000. ARMANDO NDUE PRENGA
1,000. EDI TONIN PALOKA
2,000. PAULIN NIKOLLE STERKAJ
2,000. ADMIR GJOVALIN KADELI
2,000. GJYKATA E LARTE
1,000. ARBEN AHMET PRRENJASI
2,000. ARMANDO NIKOLLA SUBASHI
3,000. TRITAN SHEHU
3,000. LUAN MERSIN RAMA
2,000. OLTA ANXHELO XHAÇKA
1,000. SHPETIM HYSNI IDRIZI
1,000. FATMIRA IBRAHIM HAJDARAJ
1,000. BAJRAM IMER IBRAJ
2,000. PRESIDENCA E REPUBLIKES

No comments: