Friday, January 24, 2014

Provokimi i Topallit skandalizoi Uashingtonin

“Ishte një deputet i caktuar i PD-së që ulet pranë zotit Berisha në radhën e tretë, faqja e ‘Facebook’-ut e të cilit kishte një kopje të retushuar, më duket të ‘The Daily Mirror’. Faqja e gazetës kishte një foto të disa fëmijëve të vrarë me gaz nga Asadi, një foto faktike të masakrës. Faqja e retushuar kishte të njëjtën foto, por fjalët thoshin, ‘radhën e kanë fëmijët shqiptarë’ apo diçka e tillë. Një gjë e tillë është jashtëzakonisht provokuese. Është diçka e paskrupullt. Është e pavend. Thjesht e gabuar, dhe kjo Ambasadë dhe Uashingtoni u skandalizuam” Arvizu

Fotoja e retushuar vazhdon të qëndrojë në profilin e Jozefina Topallit

No comments: