Friday, January 24, 2014

Angela Martini: Dua burrë shqiptar, janë kaq të mirë

Kam filluar të mendoj që duhet të gjej një burrë shqiptar.
Nuk e kam ditur që janë kaq të mirë.

Unë kam bërë të kundërtën e asaj që kanë bërë vajzat shqiptare: nëse të gjitha provojnë njëherë shqiptarët, pastaj shkojnë tek të huajt, unë jam marrë me të huajt në fillim dhe në një moment thashë: prit, burrat shqiptarë qenkan yll.

Edhe personaliteti i tyre më pëlqen. Jam e habitur
Anxhela Martini

No comments: