Friday, January 24, 2014

Pse jo një referendum popullor për Ligjërimin e Hashashit në Shqipëri?


A jam vallë i vetmi që i dhimbsen ata dhjetra e qindra qytetarë shqiptarë të arrestuar e burgosur këto ditë, në përpjekje për të eksportuar jashtë Shqipërie, produktet e tyre bio?

Përse Shqipëria mos ta ligjërojë Hashashin?
Kush na e ndalon?
Pse Holanda nuk pyes askënd?

Përse të burgosen qindra e qindra shqiptarë sipërmarrës?
Pse të digjen më kot këto bimë që prodhojmë shuma të majme parash?
Pse shteti të mos e kontrollojë e taksojë si biznes dhe në fund të ndahemi të gjithë të lumtur e të gëzuar?

A do ishit dakord për të realizuar një referendum popullor për Ligjërimin e Hashashit në Shqipëri?
Shkroi: Stop InjorancësNë foto këngëtari Stresi, në një shtëpi mikpritëse lazaratëse.

No comments: