Friday, January 24, 2014

Facebook-u ndërgjegjson lexuesit shqiptarë...


E keni vënë re ndërgjegjsimin e shqiptarëve kohët e fundit në Facebook?

Kur hasin ndonjë shkrim interesant gjetiu dhe e shpërndajnë në profilin e tyre nuk e shoqërojnë me ndonjë pjesë intriguese të shkrimit, por bëjnë një farë lutjeje deri në përgjërim të tipit:

"Eshtë pak e gjatë, por ia vlen ta lexoni".

Dhe .. .nuk bëhet fjalë për më tepër se 20 rrjeshta shkrim, në rregull?

Shkroi: Stop Injorancës

No comments: