Friday, January 24, 2014

Coca e Colls, anti-islamike

O Zot i madh, o Allahu ynë i madhërishëm!
Tmeeeeeeerrrrr!
Ç'tmerr më kanë lexuar sytë.
Sa fort na paskan mashtruar amerikanët, ata pisat e pisave me iluminati me shokë.
Ne shqiptarëve, ne që jemi shumicë muslimane paskemi rënë në grackën e tyre. Jemi gënjyer.
Ne që për Nevruz e për Bajram mbushim sheshet që pa gdhirë, na kanë mashtruar. Oiiiiii, oiiiiiiiiiii...
Ajo Coca e Colls që mbush çdo natë tryezat tona qenka vepër e satanait dhe jo një biznes si e mendonim.
Kthejeni shkrimin e Coca Colls mbrapsh dhe meqenëse jemi muslimanë dhe të gjithë e njohim gjuhën më të bukur në botë, që ushton papushim përmes mijërave minareve në vendin tonë, gjuhën e mrekullueshme arabe, krahasojeni me fjalët arabe "Muhamed" dhe "Mekë". Janë identike.

Coca Colls do të thotë "S'ka Muhamed" dhe "S'ka Mekë"

Ne muslimanët që e kemi detyrim gjatë jetës të shkojmë për turizëm në Mekë, si mund ta pijmë këtë pije xhehile? Muhamedi është heroi ynë.
Ne nuk jemi qafira!

Ndaje këtë informacion me të gjithë motrat e vëllezërit sa më parë.
http://youtu.be/bSFarKaLsJE
Selam!

Shkroi: Stop Injorancës

No comments: