Friday, January 24, 2014

Të riut nga Patra, në bordello i del përpara motra.

Një shtetas grek përjetoi surprizën më të keqe që mund t'i ndodhë dikujt nëse frekuenton një shtëpi publike, raportoi të premten "La Stampa".

I riu nga Patra, i cili vendosi të frekuentonte këtë vend në kërkim të një raporti seksual, pagoi për të pasur në dhomë një vajzë.

Pas një pritje të shkurtër, në dhomë ia behu e motra...

I shokuar, i riu nuk mundi të përmbahej dhe nisi të dhunonte fizikisht të motrën, duke e goditur me grushta në fytyrë dhe shkelmuar në trup, pavarësisht ndërhyrjes së disa miqve të tij dhe vajzave të tjera të punësuara për ta ndaluar.

Pasi arriti të shpëtonte nga dhuna e të vëllait, e reja mes lotëve pranoi se kishte disa vite që punonte në atë bordello, pasi kishte mbetur e papunë për shkak të krizës greke.

Megjithatë, ajo shfry ndaj të vëllait dhe familjes së saj se e kishin braktisur, pasi pretendoi se askush prej tyre nuk ishte interesuar ndonjëherë se si mund të jetonte, edhe pse pa pasur asnjë punë.
http://www.lastampa.it/2013/11/15/esteri/va-al-bordello-e-vi-trova-sua-sorella-MIunccCbRiHp7vPlbD6B5I/pagina.html


No comments: