Friday, January 24, 2014

Një mundësi e shkëlqyer punësimi. Apliko tani!

Jeni i arsimuar?
Njihni gjuhë të huaja lindore?
Jeni mendjehapur dhe nuk keni shenja racizmi?
E njihni mirë territorin shqiptar?
Ju pëlqejnë udhëtimet?
Ju pëlqejnë aventurat e natës?
Jeni tip sportiv dhe zotëroni aftësi të punoni në grup?

Kjo është puna që bën për ju.

Ne jemi një Agjensi Turistike serioze që prej disa muajsh organizojmë ekspedita 2-3 ditore nga doganat greke në jug të Shqipërisë dhe deri në veri, pranë doganës me Malin e Zi.

Ushqimi i garantuar. Fjetja me çadra kampingu në natyrë. Pagesa është 2000 euro për ekspeditë, plus bonuset.

Për më tepër informacion kontakto dhe dërgo menjëherë CV-në tënde tek
klandestini_me_ngjyre@gmai
l.com

Shkroi: Stop Injorancës

No comments: