Friday, January 24, 2014

E vërteta është e vetmja e Shenjtë!

Nuk ka vdekur asnjë njeri i shquar, që s'ka krijuar mister me vdekjen e tij, qoftë kjo edhe fare aksidentale.
Kështu ka ndodhur e do të ndodhë gjithmonë, pasi kur flitet rreth një personazhi të mirënjohur publik, ai ka gjithmonë armiq që s'do ta duan, apo edhe miq që nuk do ta duronin dot humbjen përgjithmonë të tij.
Mirëpo rasti i mbrëmshëm i të ndjerit S. Olldashi ishte e ngjizur që në fillimet e tij me mjegull.
Si fillim nuk konfimohej nëse flitej apo jo për të ndjerin, kishte vdekur ai apo jo?


U fol për një trup të dytë, pra për dy të vdekur, madje nga shtypi online u tregua me zë nxjerrja e trupit të parë, i cili nuk ishte ai i ish deputetit të ndjerë Olldashi.
Pastaj ky trup misterioz mori edhe emër, në fillim mashkulli e më pas të një femre.
Ajo që e komplikon edhe më tej çështjen, qenka fakti se i ndjeri paska lajmëruar vetë në telefon pas aksidentit shoferin e tij...
Këtu shtohet dyshimi se dikush tjetër mund të ketë telefonuar prej telefonit të tij.
Tjetër gjë që të bën përshtypje, është koha prej mbi 1 ore për të nxjerrë trupin e tij prej makinës.

Po pse shqiptarët janë të gatuar me dyshime rreth këtyre vdekjeve të personazheve VIP?

Sepse disa vite më parë vdiq drejtuesi i Medias më të fuqishme shqiptare dhe e gjithë Media, në bashkëpunim edhe me policinë mbuluan vdekjen e një njeriu të dytë.
Ajo media që informimin e ka për detyrë dhe ai institucion që të vërtetën e ka ligj, në emër të një morali të përdalë, mbuluan me dhe për së dyti një vdekje të dytë gjatë aksidentit.
Se një tjetër personazh VIP, dëshmitar i një çështjeje shumë të nxehtë, vdiq në një mënyrë shumë të dyshimtë për gjyeti.
Dhe prandaj shqiptarët sot, përveç dhimbjes ndaj çdo jete që shkon dëm në mënyrën më të kotë në Shqipëri, ngrejnë zërin për të dëgjuar e ditur edhe të vërtetën.
Sepse e vërteta s'mund të jetë pronë e askujt.

Sepse një tjetër 19 vjeçare sot u gjend e vdekur në një kanal buzë rrugës kryesore dhe çdokujt i lind e drejta të dyshojë e aludojë...

Shkroi: Stop Injorancës

No comments: