Friday, January 24, 2014

Shenjti: Seks dhe para në këmbim të shërimit

Për rreth dy vite rrjesht 46-vjeçari i vetëshpallur "Shenjt", ka mashtruar qindra gra italiane duke i bindur ato se kishte fuqi të mbinatyrshme dhe kuruese, të cilat funksionon kur "viktimat" bënin seks me të.
Për ta bërë të besueshme mrekullinë, ai mbante me vete edhe dy prej viktimave të tij, të cilat ishin plotësisht të bindura për fuqitë e tij të mbinatyrshme.

Njëra prej viktimave e cila që e denoncoi, vuante nga një sëmundje gjenetike dhe Ulrik B. Andersen i ka premtuar shërimin në këmbim të seksit, duke e siguruar që kështu do ti transmetonte dashurinë e Zotit. Marrëdhëniet e tij seksuale i kryente pa mbrojtje kontraceptive, pasi ëngjëjt e kishin urdhëruar kështu. Në raste gjakderdhjeje gjatë aktit seksual të dhunshëm, ai i ndalonte viktimat të shkonin për vizita mjekësore, duke iu treguar se gjaku ishte e keqja që largohej prej tyre.
Gjatë proçeseve të tij magjike kuruese, ai shpesh deklaronte se vepronte në emër të Shën Françeskut, Papa Piut, Jezusit dhe Papa Gjon Pali II-të.
Për ti shpëtuar fundit të botës, mblidhte ushqime dhe organizonte orgji me viktimat, në Komunën Ishulli i Fondrës.
Në çastin kur shenjti i ka kërkuar viktimës një femër të virgjër për të dhënë efekt magjia, viktima ka lajmëruar motrën e saj dhe kështu ato kanë bërë denoncimin.

Pas arrestimit, në shtëpinë e Andersenit është gjetur një bllok me emrin e 100 grave italiane që ai i kishte shëruar.

http://milano.corriere.it/milano/notizie/cronaca/13_novembre_06/si-presenta-come-santone-soggioga-due-donne-arrestato-violenza-sessuale-33949140-46c7-11e3-a177-8913f7fc280b.shtml

Stop Injorancës !

No comments: